SCARI PLACATE INTEGRAL

DESCRIERE

Scarile placate integral imbraca o structura ( de obicei din beton), atat pe partea orizontala ( treapta ) cat si pe partea verticala ( contratreapta ). La perete, inchiderea se face cu plinta, care poate urmari forma scarii sau poate fi continua. Treptele pot avea grosime de 40mm sau 20mm cu buza intoarsa de 40mm. Treptele au fibra continua pe lungime. Contratreptele  au grosime de 20mm. Balustradele se pot monta atat pe treapta cat si pe exteriorul scarii. Se pot executa in aproximativ orice dimensiune si finisaj.

SCARI PLACATE PARTIAL

DESCRIERE

Scarile placate partial imbraca o structura ( de obicei din beton),  pe partea orizontala ( treapta ). Parte verticala (contratreapta) se lasa libera sau se acopera partial cu plinta. La perete, inchiderea se face cu plinta, care poate urmari forma scarii sau poate fi continua. Treptele pot avea grosime de 40mm sau 20mm cu buza intoarsa de 40mm. Treptele au fibra continua pe lungime. Balustradele se pot monta atat pe treapta cat si pe exteriorul scarii. Se pot executa in aproximativ orice dimensiune si finisaj.

SCARI CONSTRUITE INTEGRAL DIN LEMN (PE VANGURI)

DESCRIERE

Aceste scari se sustin pe o structura construita integral din elemente din lemn, numite vanguri. Acestea sunt realizate din lemn stratificat ,grosime de 40mm. Treptele sunt de asemenea din lemn stratificat de 40mm. Treptele au fibra continua pe lungime. Balustradele se pot monta atat pe trepta cat si pe exteriorul scarii. Se pot executa in aproximativ orice dimensiune si finisaj. In general, proiectarea acestor scari ne apartine.

© Copyright 1993-2022 Romforest.ro - Toate drepturile rezervate
Website realizat de MEM.